Obvestilo o volitvah temeljnih organov DOPPS

Spoštovane članice in člani,

v letošnjem letu bo na DOPPS potekala volilna skupščina, v okviru katere bomo izvolili nove temeljne organe društva. V ta namen vas v upravnem odboru vabimo k predložitvi predlogov kandidatov, ki po vaši presoji posedujejo sposobnosti in izkušnje za tvorno delovanje v okviru temeljnih organov društva:

  • predsednik društva,
  • podpredsednik društva,
  • upravni odbor,
  • nadzorni odbor.

Verjamemo, da je pomembno, da člani temeljnih organov društva s svojo raznolikostjo pogledov in izkušenj odsevajo tako vsebinsko kot geografsko širino delovanja naše organizacije. Poslane predloge bo upravni odbor upošteval pri pripravi predloga članov temeljnih organov, ki ga bo v glasovanje predložil na skupščini društva.

V skladu s statutom DOPPS lahko za mesto v temeljnih organih kandidirajo člani društva, ki so pred tem že aktivno sodelovali pri delu društva in pri društvenih projektih in ki so s svojim delom znatno prispevali k uresničevanju poslanstva in dejavnosti društva. Mandat vseh temeljnih organov je dve leti.

Pisni predlog kandidatov s kratko obrazložitvijo pošljite do 2. avgusta 2024 na elektronski naslov sumrada.tanja@gmail.com.