Letos bomo z mladimi raziskovali Pomurje

Kot že mnogo let zapored, se bo tudi to leto odvil mladinski ornitološki raziskovalni tabor. Letos bo potekal med 29. junijem in 3. julijem 2015, otroci pa bodo skupaj z mentorji raziskovali Pomurje. Mi se že nadvse veselimo tabora, prideš tudi ti?

Udeleženci MOT Goričko 2014, foto: Tomaž Mihelič

Udeleženci MOT Goričko 2014
foto: Tomaž Mihelič

Letošnji tabor na Društvu za opazovanje ptic Slovenije organiziramo v sodelovanju z Zvezo za tehnično kulturo Slovenije. Nastanjeni bomo v Hotelu Štrk v Polani, kjer bodo za nas lepo poskrbeli. Mentorji bodo skupaj z otroci raziskovali Pomurje, poudarek pa bo na reki Muri ter pticah kulturne krajine (smrdokavra, veliki skovik, bela štorklja, rjavi srakoper). Tabor bo potekal od ponedeljka, 29. junija pa vse do petka, 3. julija 2015. Zaključil se bo s predstavitvijo dela na taboru, kamor ste vabljeni vsi starši in sorodniki udeležencev ter vsi, ki vas zanima delo naših mlajših generacij.

Če se želiš udeležiti tabora, najdeš več informacij na tej povezavi, kjer najdeš tudi spletni obrazec za prijavo na tabor. Čas za prijavo je do 15. junija oziroma do zapolnitve mest. Pohiti, zanimanje je letos ogromno!

POMEMBNO: Kotizacija za udeležbo na tabor znaša 140€, vendar imate vsi člani DOPPS pri tem 50% popust, torej znaša kotizacija v tem primeru 70€.

Za več informacij se lahko obrnete na vodjo tabora, ki vam bo z veseljem odgovoril na morebitna vprašanja.

Tilen Basle
tilen.basle@dopps.si
051 636 224