Ptičarijada 2018 – dogodek, ki ga nikakor ne smete zamuditi

Z velikim veseljem napovedujemo Pričarijado 2018, ki bo potekala v soboto 29. septembra 2018 na območju Naravnega rezervata Ormoške lagune in njegove širše okolice. Vabljeni vsi, da se nam pridružite!

Tako kot vsa leta doslej, bo tekmovalni del potekal v dopoldanskem času. Skupine ptičarjev se bodo pomerile v dveh disciplinah: številu opazovanih in številu fotografiranih vrst. Skupino morajo sestavljati vsaj trije člani. Omejitev navzgor je samo posredna, saj se morajo prevažati z enim vozilom in na terenu delovati kot skupina.

Družabno srečanje po tekmovanju je namenjeno vsem članom DOPPS in bo potekalo v popoldanskem času na vrtu ob informacijskem centru Naravnega rezervata Ormoške lagune.

Zaradi lažje organizacije dogodka vas prosimo, da se najkasneje do ponedeljka, 24.9.2018, prijavite pri Alenu Ploju na naslov ploj.alen@gmail.com ali po telefonu 040 839 538.

Ob prijavi prosim sporočite ime tekmovalne skupine ter imena posameznih članov skupine. Vsem tistim, ki se boste prijavili v tekmovalni del, bomo pravočasno poslali natančna navodila.

Tekmovanje ni pogoj za srečanje, zato pridite, veseli vas bomo!

Veselimo se snidenja z vami!